Φίλες και φίλοι συγχωριανοί και απόδημοι,
 
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Κοινοτικού μας Συμβουλίου που έχει ως στόχο να σας πληροφορεί και να σας καθοδηγεί για θέματα που σας ενδιαφέρουν και που αφορούν στην κοινότητά μας.
 
Φιλοδοξούμε πως μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, εγκαινιάζουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα  εξυπηρετούμε  τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Νικηταρίου  έχοντας πλήρη επίγνωση του καθήκοντος μας και της εντολής που μας δώσατε για αποτελεσματική προαγωγή των κοινοτικών μας συμφερόντων και απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
 
Η ιστοσελίδα μας προσδοκούμε να γίνει αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης όλων των συγχωριανών και όλων των φίλων του Νικηταρίου. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για το χωριό μας, τα σχέδια ανάπτυξης του, τις αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου και άλλα ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος.  Παράλληλα, ευελπιστούμε μέσα από αυτή την  ιστοσελίδα  να προσφέρουμε ολοκληρωμένη, ταχεία και αξιόπιστη ενημέρωση και  εξυπηρέτηση σε ενδιαφερομένους για το χωριό ή για θέματα που τους απασχολούν στο κύκλο των δραστηριοτήτων μας.
 
Η ιστοσελίδα είναι επίσης ανοικτή σε σας να εκφράζετε τις απόψεις και εισηγήσεις σας σε θέματα επικαιρότητας ή για βελτίωση των υπηρεσιών του Κοινοτικού Συμβουλίου. Τις αναμένουμε με τη διαβεβαίωση ότι θα μελετηθούν με προσοχή και με στόχο να εφαρμοσθούν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.
Περιμένουμε τις απόψεις σας και την προσωπική σας παρουσία στο Νικητάρι για να περιδιαβείτε στις ομορφιές του.
 
 
Φιλικά,
Κυριάκος Αλεξάνδρου,
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου